Veteriner Fakültesi Kariyer Günleri Kapsamında, Veteriner Ortopedi travmatoloji ve nöroşirurji alanlarında uzman olan Veteriner Hekim Dr. Ateş BARUT'un sunumu ve öğretim elemanlarımız ile fakülte öğrencilerimizin katılımıyla 05.05.2017 tarihinde saat: 14:00'da Konferans Sonunda gerçekleştirilmiştir. Programda Veteriner Hekim Dr. Ateş BARUT öğrencilerimizi Veteriner Hekimlikte özellikle kedi ve köpeklerde ortopedi, nöroloji ve nöroşirurji alanlarında bilgilendirmeler yaparak, tecrübelerini ve gerçekleştirdiği operasyonlar hakkında paylaşımlar yapmış ve konu ile ilgili soruları yanıtlamıştır. Program, Veteriner Hekim Dr. Ateş BARUT'a katılımlarından dolayı, Veteriner Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Esma KOZAN tarafından teşekkür belgesi verilmesi ile sonlanmıştır.

06 Mayıs 2017, Cumartesi 218 kez görüntülendi