Veteriner Fakültesinin 2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Mezuniyet töreni Öğretim Elemanlarının, öğrencilerimizin ve ailelerin yoğun katılımı ile coşkuyla kutlandı. Veteriner Fakültesinin 16. mezunlarını verdiği törende Fakülte Dekanı Prof. Dr. Abdullah ERYAVUZ'un ve Afyonkarahisar Veteriner Hekimler Odası Başkanı Doç. Dr. Fatih Mehmet BİRDANE'nin konuşmalarının ardından Fakülte birincisi Hasan ATEŞ konuşmasını yaparak, mezuniyet kütüğüne ismini çaktı. Veteriner Hekimler Odası Başkanının mezun öğrencilere Veteriner Hekim Yeminini yaptırmasının ardından öğrencilere Veteriner Fakültesi Öğretim Üyeleri tarafından geçici mezuniyet belgeleri ve hediyeleri taktim edildi. Ardından öğrenciler tarafından hazırlanan video gösterisi ve şarkı dinletisi beğeniyle izlendi. Tören Mezun öğrencilerin kep atması ile sonlandı.

08 Mayıs 2017, Pazartesi 393 kez görüntülendi