Yüksek Öğretim Kurumlarında Akademik Kurulların Oluşturulması ve Bilimsel Denetim Yönetmeliğinin 5. Maddesi gereğince, Veteriner Fakültesi Akademik Kurul Toplantısı 11.10.2017 Çarşamba günü saat 11:00’da Veteriner Fakültesi Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Fakülte Dekanı Prof. Dr. Erkan KARADAŞ, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Esma KOZAN, Doç. Dr. Zeki GÜRLER, Fakülte eski Dekanı Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Burhanettin OLCAY ile Fakültemiz Öğretim Üye ve Elemanları katıldı.

Toplantıda Fakülte Dekanı Prof. Dr. Erkan KARADAŞ fakültenin kuruluşundan bu güne dair durumu ile bundan sonraki yapılması gereken uygulamalar konusunda bilgilendirmeler yaptı. Daha sonra Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Esma KOZAN’ın eğitim-öğretim ile ilgili yeni alınan ve uygulamaya sokulan konularda bilgi paylaşımı yapmasının ardından Hayvan Hastanesi Başhekim Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Deniz YENİ, Çiftlik Müdürü Doç. Dr. Musa KORKMAZ, EAEVE Koordinatörü Doç. Dr. Oktay YILMAZ, Mevlana Değişim Programı Rehberi  Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Ulaş ACARÖZ, Farabi  Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Deniz YENİ ve Erasmus Plus Değişim Programı Koordinatörü Araş.Gör. Mahmut Sinan EREZ sorumlu oldukları birimler ve komisyonlar hakkında bilgi verdi. Toplantı dilek ve temennilerin alınmasıyla sona erdi.

11 Ekim 2017, Çarşamba 206 kez görüntülendi