Fakültemiz Eğitim Araştırma ve Uygulama Çiftliğine Milletvekillerinin Ziyareti

Afyonkarahisar Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili ve Anayasa Komisyonu Başkan Vekili Sayın Av. Ali ÖZKAYA ve Afyonkarahisar Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili ve İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Üyesi Sayın İbrahim YURDUNUSEVEN ile Afyonkarahisar Belediye Başkanı Sayın Av. Burhanettin ÇOBAN, Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Sayın Hüseyin SEZER ve Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürü İbrahim ACAR Fakültemiz Eğitim Araştırma ve Uygulama Çiftliğine 04.11.2018 Pazar günü saat 14:00’da ziyarette bulunmuşlardır.

Ziyaret Sırasında Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erkan KARADAŞ, Veteriner Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Fatih M. BİRDANE, Eğitim Araştırma ve Uygulama Çiftliği Müdürü Doç. Dr. Musa KORKMAZ ve Eğitim Araştırma ve Uygulama Çiftliği Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Görv. Ebubekir YAZICI hazır bulunmuşlardır. Milletvekillerimize ve beraberindeki heyete Fakültemiz Eğitim Araştırma ve Uygulama Çiftliği hakkında bilgiler sunulmuş, bilgi alışverişinde bulunulmuştur.