15 Temmuz 2016’da, ihanetle başlayan geceyi, canları ve kanları pahasına “Demokrasi ve Milli Birlik” gününe çeviren ‘Türk Milletinin Kahraman Evlatlarını’ unutmamak ve unutturmamak, şüphesiz herbirimizin sorumluluğudur.

Yüce Milletimiz 15 Temmuz gecesi, hainlere, ihanete ve işgale karşı, tam anlamıyla tek vücud olarak, dimdik durmuştur. Halkımız bu gecede, ortaya koyduğu fedakarlık, birlik ve beraberlik ile arasındaki kardeşlik bağlarını sağlamlaştırmış ve Milli benliğini perçinlemiştir.

Milletimiz; Devletini, Toprağını ve Bayrağını hain darbe girişimine kurban vermemiş, 251 Vatan Evladı canlarını ortaya koyarak ŞEHİT olmuş ve Milli varlığımızın devamı bir kez daha sağlanmıştır. Binlerce 15 Temmuz Gazimiz de, tıpkı Şehitlerimiz gibi, Türk Milletinin mevcudiyetini borçlu olduğu kahramanlar arasındaki yerini bu gecede almıştır.

15 Temmuz 2016’da, yiğitçe ve ardını düşünmeden, Vatanı için, hainlerin, bu eli kanlı teröristlerin karşısında dik duran Türk Milletinin aziz evlatlarına bir kez daha şükran ve saygılarımı sunuyorum. Kanları ile destan yazan tüm Şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerim. Vatan siz değerli Gazilerimize ve cennet mekan Şehitlerimize minnettardır.

Allah Devletimizi her daim korusun, bu büyük Millete bir daha kara gün göstermesin.  #15Temmuz #MilletinZaferi 

 

Prof. Dr. Turan CİVELEK

Dekan V.

 

>>> Rektörümüz sayın Prof. Dr. Mehmet KARAKAŞ’ın mesajları    (LİNKİ TIKLAYINIZ)

15 July 2019, Monday 203 kez görüntülendi