Fakültemiz 28.09.2022 tarihinde gerçekleştirilen çevrimiçi son değerlendirme toplantısı sonrası VEDEK ulusal akreditasyon sürecini başarıyla tamamlamış ve akredite olmaya hak kazanmıştır. Fakültemize hayırlı olsun.

“Bu başarı hepimizin”

Öncelikle Fakültemize verdikleri büyük destekle bu kazanımda önemli pay sahibi olan ve sürecin önünü açan sayın Rektörümüze ve her bir çalışma ve mesai arkadaşımıza tüm destek ve katkıları için teşekkür ederiz.

Dekanlık olarak; Ulusal akreditasyonu, Uluslararası akreditasyona giden yolda önemli bir basamak olarak görüyoruz. Eksiklerimizin akredite olunan gelecek iki yıl içerisinde tamamlanması ile Fakültemizin ulusal akreditasyonunu devam ettireceği ve uluslararası düzeyde akreditasyonu da sağlayacağından eminiz.

Akreditasyon eğitimde ve işleyişte kalitemizin ve başarımızın tescilidir. Bu süreç özellikle öğrenci arkadaşlarımız açısından son derece önemlidir.

Mevcut tüm Veteriner Fakülteleri arasında VEDEK’e akredite olan 11. fakülte olmaya hak kazanan Afyon Kocatepe Üniversitesi Veteriner Fakültesinin başarılarını arttırarak devam ettireceği inancındayız.

Dekanlık

29 Eylül 2022, Perşembe 567 kez görüntülendi