Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı ve BESYO tarafından organize edilen bahar şenlikleri kapsamında düzenlenen spor müsabakalarında  fakültemizi bu yıl Kadın Basketbol, Erkek Basketbol ve Erkekler Kort Tenisi branşında başarı ile temsil edilmiştir. Kadın basketbol takımımız müsabakalar sonucunda 1.’liği elde etmiş olup Erkekler Kort Tenisinde Hüseyin MÜMİN 2.’liği elde etmiştir.  BESYO tarafından düzenlenen Erkekler Basketbol All-star müsabakaları kapsamında Resul DOĞAN All-star takımında yer alarak; Selahattin ERKAN ve Furkan ÖCALAN All-star yetenek yarışmasında, Murat KAPLAN ise All-star 3’lük yarışmasında fakültemizi başarı ile temsil etmiştir. All-star yetenek yarışmasında fakültemiz öğrencisi Selahattin ERKAN 1.’liği elde ederek büyük bir başarı kazanmıştır. Ayrıca fakültemiz öğrencilerinden Beyza EFE, basketbol müsabakalarına hakemlik yaparak destek vermiştir. Öğrencilerimize ve öğrencilerin bu başarılarında pay sahibi olan Arş. Grv. Dr. İlkay DOĞAN’a göstermiş oldukları bu başarılarından dolayı teşekkür eder ve devamını temenni ederiz.

DEKANLIK

10 Mayıs 2018, Perşembe 552 kez görüntülendi