St.Kitts ve Nevis’te bulunan Ross Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Parazitoloji Uzmanı Prof. Chaoqun Yao, Erasmus KA171 programı kapsamında Fakültemizi ziyaret etti.

Karayip’lerden Fakültemize gerçekleşen ziyaret; şimdiye kadar ki en uzak noktadan, ikili değişim antlaşmaları kapsamında Veteriner Fakültesine gerçekleşen akademik ziyaret oldu. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Turan Civelek’i ziyaret eden Prof. Yao, Fakültemizin uluslararası düzeyde güçlü bir alt yapıya sahip olduğunu gördüğünü ve Türkiye ve Afyonkarahisar’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Fakültemiz Öğretim Üyesi Doç. Dr. Volkan Yaprakcı ve Uluslararası İlişkiler Koordinatörümüz Dr. Öğr. Üyesi Sinan Erez’in de hazır bulunduğu ziyarette Dekan Prof. Dr. Civelek, AKÜ’de en fazla uluslararası antlaşmaya sahip akademik birimin Veteriner Fakültesi olduğunu belirtti. Civelek, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ın ortaya koyduğu yaklaşım çerçevesinde uluslararası antlaşma sayılarını zirveye taşıdıklarını belirterek AKÜ Veteriner Fakültesinin Türkiye’deki Veteriner Fakülteleri arasında da en fazla uluslararası bilateral antlaşmaya sahip fakültelerden biri olduğunu da sözlerine ekledi.

11 Haziran 2024, Salı 93 kez görüntülendi