Fakültemiz “Et ve Et Ürünleri Ünitesi” tamamlanmış ve eğitim ve öğretim faaliyetleri çerçevesinde hizmete alınmıştır. Fakültemiz öğretim üyeleri ek bloğu arka kısmında konumlanan ünite; Veteriner Hekimliğin temel taşlarından biri olan Gıda Güvenliği ve Halk Sağlığı alanında yetkin hekimler yetiştirmeyi amaçlamakta ve öğrencilere gıda güvenliği ve işleme teknolojileri alanında uygulamalı eğitim fırsatı sunarken, butik ve güvenilir üretimle Fakülte döner sermayesine katkı sağlayarak fakültenin finansal ve bilimsel kapasitesini güçlendirmeyi ve bunun yanı sıra akreditasyon süreçlerine katkı sağlamayı hedeflemektedir.
DEKANLIK
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
05 Ekim 2025, Pazar 166 kez görüntülendi