Afyonkarahisar Belediye Başkanımız sn. Mehmet Zeybek beyefendi 09.12.2019 tarihinde fakültemiz Dekanı sn. Prof. Dr. Turan Civelek’i ziyaret etti. Bu ziyarette fakültemiz ve yakın çevresi dahilinde önümüzdeki aylarda yapılması planlanan projeler hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. Bu bağlamda Belediye Başkanımız sn. Mehmet Zeybek ve Rektörümüz sn. Prof. Dr. Mehmet Karakaş olurlarıyla, fakültemiz civarında yer alan ve öğrencilerin sıklıkla kullandığı patika yolların parke taşla kaplanması ve yürüyüş yolu haline getirilmesi hususu ve Veteriner Fakültemize yeni bir otopark kazandırılması konuları istişare edildi. Sayın Başkanımıza, onur duyduğumuz bu nazik ziyaretlerinden dolayı, teşekkür ederiz.

DEKANLIK

09 Aralık 2019, Pazartesi 357 kez görüntülendi