Üniversite Senatosunun aldığı karar gereği mazeret sınavları ve sınavlara itirazla ilgili öğrencilerimizin (öğrenci bilgi sistemi üzerinde kayıtlı olan e-mail adresleri üzerinden) başvuruda bulunabilecekleri ve mazeret dilekçelerini gönderebilecekleri mail adresimiz: vetfak@aku.edu.tr  dir.

İlgili Kararlar:

Öğrencilerimiz tarafından sınav sonuçlarına ilişkin yapılacak itirazlar Fakülte web sayfamızda yayınlanan Maddi Hata dilekçelerinin doldurularak sınav sonuçlarının açıklandığı tarihten sonra 5 (beş) gün içerisinde yapılmalıdır.

Ara sınavlara ilişkin mazeret beyanı için kanıtlayıcı belgelerin sınav tarihinden sonra 10 (on) gün içerisinde Mazeret Sınavı dilekçesi ile birlikte Fakültemiz mail adresi üzerinden iletilmelidir.

Maddi Hata Dilekçesi için tıklayınız

Mazeret Sınavı Dilekçesi için tıklayınız