Fakülte yönetim kurulunun 02.07.2020 tarih ve 2020/21 sayılı kararı gereği, en az 30 öğrencinin tercih ettiği derslerin açılmasına karar verilmiş olup, fakültemizde yaz okulunda açılan dersler aşağıdaki gibidir: Yaz okulu kesin kayıt tarihleri 6-12 Temmuz tarihleri arasındadır.

Anatomi I, Histoloji II, Zootekni I, Nekropsi, Hayvan Islahı

Fakültemizde Açılmayan Dersler İçin Diğer Üniversitelerden

Ders Alma İlkeleri

Öğrenci, ilgili yılda yerleştiği programın ÖSYM taban puanından eşit yada daha yüksek puanla öğrenci alımı yapılan Üniversitelerden ders alabilir.

Diğer üniversitelerden alınacak bir dersin Fakültemizdeki dersle içeriğinin uygun, saatlerinin eşit veya fazla olması gerekmektedir.

Veteriner Fakültesi internet sitesinde bulunan Yaz Okulu Dilekçesi ve ders içerikleri ile başvuru yapılmaktadır. İlgili dilekçe için tıklayınız

Öğrencinin talebi uygun bulunduğu takdirde Fakültemiz Yönetim Kurulu Kararı ile başka üniversiteden dersler alınabilecektir. Yönetim Kurulu Kararı alınmadan yapılan ders kayıtları geçersiz sayılacaktır.

Yaz okulunda 16 saate kadar ders alınabilecektir.

Yaz okulu ücret tarifesi aşağıdaki gibidir.

• 1 saatlik ders 30,24 TL
    • 2 saatlik ders 60,48 TL
    • 3 saatlik ders 90,72 TL
    • 4 saatlik ders 120,96 TL