Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Turan Civelek 18.08.2020 tarihinde Tarım ve Orman Bakanımız sayın Dr. Bekir Pakdemirli beyefendiyi Afyon Milletvekilimiz sayın Mehmet Taytak beyefendi ile birlikte ziyaret etti.

Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı sayın Akif Özkaldı ve Hayvancılık Genel Müdürü, Fakültemiz mezunu ve Danışma Kurulu üyesi sayın Zekeriyya Erdurmuş’un da bulunduğu ziyaret sırasında; Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Civelek tarafından AKÜ Veteriner Fakültesi hakkında sayın Bakanımıza detay bilgi verilmiş ve geliştirilen projeler arz edilmiştir.

Afyonkarahisar Milletvekili sayın Mehmet Taytak tarafından ortaya konan projelerin Tarım ve Orman Bakanımız Dr. Pakdemirli’ye arzı sonrası, Milletvekili sayın Taytak Üniversitemizin ve Fakültemizin önemine vurgu yaparak koyunculuk ve arıcılık üzerine ortak projeler geliştirilmesi gerekliliğini dile getirmiştir. Görüşmede Dekan Prof. Dr. Civelek; nazik davetleri için sayın Milletvekilimize ve kabulleri için ise sayın Bakanımıza teşekkürlerini arz ederek, Tarım ve Orman Bakanımız sayın Dr. Bekir Pakdemirli’yi Fakültemize davet etmiş ve kendilerini ağırlamaktan onur duyacaklarını belirtmişlerdir.

 

19 Ağustos 2020, Çarşamba 242 kez görüntülendi