Fakültemiz; Erasmus+ KA103 kapsamında Makedonya’da bulunan Ss. Cyril and Methodius Üniversitesi Veteriner Fakültesi, Erasmus+ KA107 kapsamında Nepal’de bulunan Agriculture and Forestry Üniversitesi Veteriner Fakültesi, Ekvador’da bulunan Universidad UTE Veteriner Fakültesi, Endonezya’da bulunan Universitas Gadjah Mada Veteriner Fakültesi ve St. Kitts and Nevis’de bulunan Ross Üniversitesi Veteriner Fakültesi ile ikili işbirliği anlaşmaları imzalanmıştır. Böylelikle fakültemizin Erasmus+ KA103 ve Erasmus+ KA107 kapsamındaki uluslararası anlaşma sayısı 40’a ulaşmıştır. İkili anlaşmalar kapsamında katkı sağlayan fakültemiz Araştırma Görevlisi Mahmut Sinan EREZ’e ve diğer çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

DEKANLIK

Kuzey Makedonya