Fakültemiz Öğretim Üyesi ve Hayvan Hastanesi Başhekimimiz Doç. Dr. Deniz Yeni, Rektörümüz sn. Prof. Dr. Mehmet Karakaş tarafından, Bayat MYO Müdürlüğü görevine asaleten atanmıştır. Hocamızı tebrik eder, yeni görevinde başarılar dileriz.

Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Musa Korkmaz, Rektörümüz sn. Prof. Dr. Mehmet Karakaş tarafından, Hayvan Hastanesi Başhekimi / Veteriner Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü olarak asaleten atanmıştır. Hocamızı tebrik eder, yeni görevinde başarılar dileriz.

Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmail Aytekin Üniversitemiz Yaban Hayatını Kurtarma Rehabilitasyon Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü görevine, Rektörümüz sn. Prof. Dr. Mehmet Karakaş tarafından, asaleten atanmıştır. Hocamızı tebrik eder, yeni görevinde başarılar dileriz.

Dekanlık

05 Temmuz 2023, Çarşamba 596 kez görüntülendi