TÜBA Başkanı Prof. Dr. Şeker ve AKÜ Rektörü Prof. Dr. Karakaş Tarafından Kedi Kafe & Bistro’nun Açılışı Gerçekleştirildi

Türkiye Bilimler Akademisi (TÜBA) Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker ve Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, AKÜ Veteriner Fakültesi bünyesinde öğrencilere, AKÜ personeline, Hayvan Hastanesine başvuran hasta yakınlarına ve vatandaşlara hizmet verecek olan Kedi Kafe& Bistro’nun açılışını yaptı.

Açılışa TÜBA Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker ve AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ın yanı sıra; AKÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şuayip Özdemir ve Prof. Dr. Murat Peker, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Civelek, Veteriner Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Zeki Gürler, Dr. Öğretim Üyesi Durmuş Fatih Başer, Kocatepe Hayvan Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Musa Korkmaz, Genel Sekreter İhsan Ceran, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Kurdele kesimi sonrası TÜBA Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker ve AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş, Kedi Kafe & Bistro’yu gezerek öğrencilerle sohbet etti. Karakaş, Kedi Kafe& Bistro’nun AKÜ Yapı İşleri Teknik Daire Başkanlığı ve işletmecinin katkıları ile açıldığını ifade ederek, hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kedi Kafe & Bistro açılışı öncesi TÜBA Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakaş’ı makamında ziyaret etti.

07 Mart 2024, Perşembe 252 kez görüntülendi